VOROPCHIEVICI: horoscopul dragostei pentru luna FEBRUARIE 2023

1020

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul dragostei in luna februarie 2023.

Berbec Pentru Berbec este o luna propice in care isi va gasi vocea interioara. Parca vine cineva din interior si le da un impuls. Isi manifesta sentimentele, dar conditionat. Relatia cu partenerul va decurge mai bine ca niciodata, dar cei care sunt in cautari, acesata perioada de indragosteala nu tine prea mult. Sfatul este sa analizeze mai bine situatia amoroasa.

Taur Taurii se simt extraordinar. Sunt intr-o noua etapa a vietii. Taurii au venit la rand sa-si plateasca pacatele. Ei inca nu s-au trezit. Acum, partenerul de viata vine si isi recunoaste greselile. Este si o luna a apropierilor intre ei. Trebuie sa mai aplice si o doza de egoism. Sa nu forteze prea mult mana norocului.

Gemeni Gemenii fara obligatii isi pot permite mici escapade, dar sa nu insele increderea partenerului. Daca sunt intr-o relatie pentru care au depus efort, sa nu se lase dusi de val. Tentatia este mare pentru ei. Viata merita traita in doi, nu in trei.

Rac Racii trebuie sa faca un compromis pe plan personal. Daca vor o relatie pe viata, o cerere in casatorie ar trebui lansata cat mai curand. Daca exista o relatie, februarie 2023 este o luna hotaratoare pentru ei. Ori cer ei mana, ori ele.

Leu Va avea o luna foarte agitata pe plan sentimental. Apar fel si fel de surprize neasteptate. Pentru cei singuri, vor avea sansa sa exploreze lucruri si oameni pe care nu ati avut ocazia sa-i intalniti. Relatia poate trece la nivelul urmator.

Fecioara Fecioarelor li se deschide calea spre fericire. Poate chiar interveni o terta persoana. Au sansa de a cunoaste pe cineva important. Pentru Fecioarele aflate intr-o relatie, in luna februarie, relatia trece la nivelul urmator.

Balanta Balantele au o luna a lui Cupidon, asa cum isi doresc. Nu trebuie sa mai treaca prin greutatile din anul trecut. Trebuie sa mai lase de la ele. Sansa sa iubeasca cu adevarat este chiar in luna februarie. Zidurile din parteneriat dispar.

Scorpion Invata sa fie mai deschisi fata de partener. Asa se vor apropia mult mai mult. Este timpul sa analizeze asa cum sunt si ei vazuti. Familia va fi de un real sprijin. Sa nu uite ca intotdeauna ceea ce simt pentru oameni trebuie sa si spuna.

Sagetator Daca au ales sa faca o schimbare pe plan personal, nu trebuie sa renunte. Aceasta luna este luna finalizarii oricarui demers sau actiune pe plan sentimental. Trebuie sa iasa din zona de confort. Partenerul de cuplu va fi foarte intelegator.

Capricorn Capricornul are de lucrat la situatiile critice din relatie. Ei nu au acceptat aceste situatii critice. Nu se desparte nimic acum, dar planurile frumoase vor fi amanate. Capricornul este un mutulica. N-are curajul sa spuna ce simte. Trebuie sa aiba inima mai deschisa. Un vechi prieten le aduce o veste pe care o asteptau de mult.

Varsator Varsatorul isi face de cap. Relatiile si angajamentele au venit ca un val in viata lor. Daca se simt deranjati de anumite probleme, trebuie sa-si rezolva probleme urgente si restul pe mana destinului.

Pesti Nu mai simt teama de a se exprima in fata partenerului de cuplu. Emotiile pe care le intalnesc acum sunt cele adevarate. Fericirea nu este un lucru dat, mai trebuie sa munciti pentru ea.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse