VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 30 AUGUST-5 SEPTEMBRIE. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

255

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 30 AUGUST-5 SEPTEMBRIE.

Berbec

Săptămâna următoare, Berbecul intră într-o săptămână de protecție divină. A văzut ce trebuie să facă, acum gata. Toate lucrurile se rezolvă benefic pentru nativul din zodia Berbec.

Taur

Taurul are două mesaje foarte clare. Primul, să se relaxeze, iar cel de-al doilea, să nu se mai îngrijoreze în ceea ce privește starea de sănătatea unui prieten sau a unei rude.

Gemeni

Vești bune pentru Gemeni. S-ar putea să primiți cadouri surpriză sau chiar o sumă importantă de bani.

Rac

Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele, pentru că astrele vă prezic o călătorie. Are, n-are bani, el pleacă. Foarte încăpățânat în privința asta, mai ceva ca Taurul. Nativul zodiei Rac face carapacea mare și pleacă. Trebuie să se miște.

Leu

O săptămână de forță și putere pentru Leu. Astrele vă încurajează să fiți puternici. Urmează o săptămână anevoioasă pentru acest semn.

Fecioară

Fecioara intră într-o săptămână anevoioasă. Este ca un uragan. Trebuie să rămâneți calme.

Balanţă

Balanţele, după uraganul de săptămâna trecută, își rezolvă problemele. Sunt sfătuite de astre să facă un consiliu de familie, să întrunească trupele și să pună cărțile pe față.

Scorpion

Runele spun că trebuie să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului, pentru că toate lucrurile frumoase se întâmplă atunci când aveți răbdare.

Săgetător

Suită de schimbări majore, pentru nativul din zodia Săgetător. Schimbările vin pe luni, marți.

Capricorn

Pentru Capricorni, urmează o săptămână în care vor afla un adevăr important, care vine cu marcaje asupra lui. Poate să-i marcheze viața. Sunt puși pe schimbări majore încă de la începutul anului, dar, acum, vin schimbări și mai majore. Ce ați făcut, aia primiți!

Vărsător

Vărsătorul are de gând să-și mărească familia. Deci, fertilitate și belșug pentru acest nativ. Peste puțin timp dorințele voastre vor deveni realitate.

Peşti

Iar dau lovitura nativii din zodia Pești. Săptămâna aduce un salt rapid și calitativ în existența voastră.

Sursa: antena3.ro