TOPUL celor mai fidele zodii. Nativii care nu te vor insela

29182

Locul 5 este ocupat de Capricorn, acestia fiind condusi de catre planeta Saturn „simbolul responsabilitatii si al angajamentului”. Acestia sunt calculati, bine orientati si harnici. Pentru acestia cartea lor de vizita este familia. Se casatoresc foarte greu, uneori dupa varsta de 30 de ani, dar stiu sa isi aleaga cei mai potriviti parteneri, apropiati de stilul lor de viata. Astfel, Capricornii sunt cunoscuti pentru loialitatea lor in relatii si, mai ales, pentru faptul ca sunt dedicati profesiei lor. Ei au nevoie de oameni cu aceleasi interese si preferinte, care sa aiba aceleasi obiective, iar casnicia lor merge de minune!

Pestii ocupa locul 4 in topul celor mai fidele semne zodiacale. Ei sunt atasati de familie si la randul lor, ncearca sa isi creeze o familie frumoasa. Se casatoresc de tineri, vor copii si muncesc pentru familie si relatia lor cu acestia. Acestia sunt cunoscuti pentru ca sunt sensibili din punct de vedere emotional, ceea ce ii determina sa isi cladeasca relatii stabile. Nu le place sa sufere asa ca vor fi in permanenta langa persoanele iubite si langa prieteni. Pestilor le plac relatiile de lunga durata, sunt romantici, iar daca nu isi mai gasesc linistea in actuala relatie o vor cauta in alta parte.

Pe locul 3 in clasament se afla Fecioara. Acest semn zodiacal este stabil in dragoste si platesc la randul lor cu aceeasi moneda, in toate domeniile, atunci cand nu se simt ok intr-o relatie. Este cea mai altruista si cea mai capabila sa se puna in slujba semenilor. Fecioara este foarte practica, dar si foarte flexibila si plina de resurse, cauta perfectiunea, astfel ca, atunci cand se ocupa de ceva, nu abandoneaza pana cand nu are certitudinea lucrului bine facut. Fecioarele sunt cerebrale si totodata foarte sensibile si se ataseaza emotional de persoanele de care se indragostesc si nu concep sa se casatoreasca decat daca iubesc si sunt iubite cu sinceritate.

Taurul ocupa locul 2, pentru ca odata intrat intr-o relatie renunta destul de greu la ea. Chiar daca acestia sunt atrasi de bani si de confortul lor, dragostea si implinirea in casnicie sunt pe primul loc in inima lor. Acestia sunt cu adevarat fericiti numai daca se simt iubiti, ocrotiti si sprijiniti de partenerii lor. Ii poti marturisi cu incredere secretele tale, deoarece nativul Taur este fidel si in relatia de prietenie!

Pe locul 1 in topul celor mai fidele zodii se afla Racul. Acestia sunt familisti prin definitie. Racii nu abandoneaza corabia atunci cand e pe cale sa se scufunde, ci vor ramane acolo cu pretul suprem. Sunt familisti, sunt statornici, sunt generosi cu inima lor atata vreme cat sunt cu adevarat iubiti. Este adevarat ca uneori sunt si egoisti si se gandesc in primul rand la ei, la copiii lor si abia apoi la partenerul de viata. Nici nu le trece prin cap sa aiba aventuri care sa le strice casnicia. Racii fac totul pentru familie si sunt alaturi de partenerii lor tot restul vietii.

Sursa: adevarul.ro/stil-de-viata/horoscop