Zodia lui iti spune daca te place sau nu si cat va dura relatia

2452

Berbec

În general, nativului din această zodie nu-i place să aștepte și să apeleze la tot felul de strategii pentru a te cuceri. El acționează direct și spune ceea ce simte, în speranța că așa vei fi impresionată de sinceritatea și de gândurile lui serioase.

Taur

Bărbatul Taur este ceva mai tradițional. Pentru a te seduce va acționa ca la carte. Îți va aduce flori, te va scoate în oraș, te va duce la film și va insista sa-ți cunoască familia. Va fi cavalerul tău în armură strălucitoare.

Gemeni

Este un cuceritor înnăscut. Va flirta cu toate femeile pe care le va întâlni, dar dacă tu vei fi cea care-i atrage atenția sunt mari șanse să fii aleasa inimii lui. Va trece de la cunoscutele fraze de sedus, la întrebări mai personale doar din dorința de a te cunoaște mai bine și să știe cum să acționeze pe viitor.

Rac

Dacă un bărbat Rac se uită după tine, te poți considera o norocoasă, pentru că este un familist convins. Este foarte protector și va face tot posibilul să pară un bărbat de încredere în ochii tăi și să fie partenerul de care ai nevoie.

Leu

Nativul din această zodie va face un spectacol din încercarea lui de a te cuceri. Va deveni admiratorul tău secret, cel care-ți va trimite buchete de flori și mesaje în cele mai neașteptate momente. În plus întâlnirile cu el vor fi în locuri speciale și te va face să aștepti cu nerăbdare fiecare surpriză pregătită de el.

Fecioară

În general, bărbatul din această zodie nu-și exprimă sentimentele și nici nu urmează vreun ritual aparte pentru a te cuceri. Tu ești cea care trebuie să-și dea seama dacă te place sau nu. Cum? Încearcă să-i suprinzi privirea când el crede că nu te uiți. Dacă te urmărește este un semn clar că săgeata lui Cupidon l-a atins.

Balanță

Chiar de la numele zodiei îți poți da seama ce fel de bărbat este cel născut sub semnul Balanței. Este dominat de echilibru. Te va răsfăța cu buchete superbe de flori, te va scoate în oraș la întâlniri romantice, dar să nu te surpindă dacă va plănui și o escapada de o zi la munte.

Scorpion

Îl vei recunoaște dintr-o mie după privirea lui pătrunzătoare. De îndată ce te-a remarcat, bărbatul Scorpion te va face să te simți cea mai specială femeie din lume, iar cadourile și atențiile de la el vor fi care mai de care mai aparte.

Săgetător

Este un bărbat extrem de sociabil, mereu înconjurat de prieteni, iar de obicei marea dragoste pentru ei pornește dintr-o prietenie de durată. Poate că asta nu te va mulțumi la început, dar dacă ai răbdare și-l lași să te cunoască, să nu te miri dacă într-o zi îți va cere să ieșiți în oraș doar voi doi.

Capricorn

Nu este cel mai romantic partener din lume, dar faptul că face tot posibilul să se întâlnească cu tine, în ciuda programului său extrem de încărcat, este cel mai bun semn că-i place de tine și că vrea să te cunoască.

Vărsător

Este ceva mai retras, mai timid în ceea ce privește cucerirea unei femei. Îți poți da seama de sentimentele lui după modul în care se comportă în fața ta. Dacă, în general, este sigur pe sine și pe deciziile lui, dar în fața ta se fâstâcește și se bâlbâie este din cauza emoțiilor.

Pești

Este partenerul care-ți va spune cel mai repede și în modul ce-l mai pasional ce simte pentru tine. O poezie scrisă din suflet, însoțită de florile tale preferate vor fi cel mai bun indiciu că l-ai cucerit.