Zodii care au ghinion în dragoste în luna februarie 2019

242

Luna februarie este, la modul general, o lună mult mai bună față de luna precedentă din punct de vedere al tranzitelor planetare și selenare, însă nu este exclus ca unele zodii să treacă prin momente dificile la capitolul sentimental.

Luna februarie a debutat cu două fenomene astrologice foarte importante pentru toate zodiile. Este vorba de intrarea lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, în semnul Capricorn, dar și de fenomenul de Lună Nouă care s-a format în zodia Vărsător și care a adus noi începuturi pentru toți nativii. Astfel, vor fi zodii care vor avea noroc în dragoste în luna februarie 2019, însă și zodii mai puțin favorizate și destul de încercate în sectorul sentimental. Iată care sunt zodiile cu ghinion în dragoste în luna februarie 2019!

Taur

Cei născuți în zodia Taur au fost destul de încercați la capitolul sentimental începând încă din toamna anului trecut când planeta lor guvernatoare, Venus, care este totodată și planeta iubirii, a intrat în retrogradare întocmai pe casa partenerială a nativilor, în aceeași perioadă în care s-a format și Luna Plină în semnul lor, pe axa relațiilor. Ceea ce nu s-a încheiat atunci pe parte sentimentală, se va încheia, cu siguranță, în această lună, odată cu formarea aspectului de Lună Plină pe casa sentimentală. Sunt vizați îndeosebi nativii care se află în relații ce nu mai funcționează. Însă, trebuie să punctăm că, în funcție de harta natală a fiecărui Taur și de evenimentele din viața sa, acum poate culege roadele unei povești de iubire și acest aspect poate aduce și o nouă etapă în relație, îndeosebi în cuplurile unde sentimentele nu s-au elucidat, unde nativii nu au reușit o consolidare până acum.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi mult încercați în această lună de tranzitele astrologice, am putea chiar spune că vor fi cei mai încercați nativi în sectorul sentimental. Dacă pe de o parte, la începutul lunii, nativii vor fi susținuți de Venus, planeta iubirii, să-și consolideze relația, pe de altă parte, către finele perioadei analizate, Luna Plină le va cere închierea relației, aspect care se conturează cu atât mai mult cu cât în cuplu nu există înțelegere, sprijin și armonie. În plus, nu trebuie să uităm că efectele eclipsei de Soare din Capricorn încă se resimt, iar Fecioarele sunt vizate întocmai în sectorul sentimental. Surprizele neașteptate și răsturnările de situație caracteristice eclipsei ar putea aduce încheierea unei relații și chiar a unei căsnicii către finele lunii februarie.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au traversat până acum o perioadă de introspecție, de analiză și frământări, multe dintre trăirile lor având impact în zona sentimentală. Nativii care au reușit în această ultimă perioadă să-și vindece durerile sufletești, rănile sentimentale și au reușit să-și dizolve amintirile din trecut care le făceau rău, s-ar putea alege cu un nou început, cu trecerea la o nouă etapă în relația de cuplu. Însă, la modul general, Peștii vor încheia relațiile care nu mai funcționează, aspectul fiind cu atât mai puternic cu cât vorbim de căsnicii care nu mai merg și în care nu se mai simt fericiți.