PATRU zodii care NU stiu sa minta

325

Berbec: Sunt prea impulsivi pentru a avea timp sa conceapa o minciuna

Primul semn al zodiacului are tendinta de a-si urma instinctul in detrimentul ratiunii si tocmai de aceea este foarte greu sa minta. A fabrica un „adevar” necesita timp, planificare si rabdare. Iar Berbecul nu se complica. Primul impuls este sa spuna exact ceea ce vrea si apoi sa se preocupe de consecinte. Fie ca incearca sa pastreze un secret sau sa minta cu privire la ceea ce simt, nativii din Berbec vor fi mereu deconspirati. Probabil, pentru ca au spus deja adevarul accidental.

Rac: Poti citi adevarul in ochii lor

Atunci cand un Rac are nevoie sa minta, are tendinta de a evita subiectul cu orice pret. Are logica, daca ne gandim ca vietatea care reprezinta acest semn al zodiacului este o creatura care se deplaseaza mereu in lateral. Oricum, daca este confruntat, Racul are tendinta de a comunica prea emotional pentru a putea minti. Isi poarta inima pe buze si este intotdeauna usor pentru oricine sa isi dea seama ce simt cu adevarat. Daca ii presezi cu privire la minciuna lor, nu au alta solutie decat sa dezvaluie adevarul deoarece minciuna ii face sa se simta oribil.

Fecioara: Gandesc atat de mult minciuna, incat devine evidenta

Dintre toate semnele zodiacului care au probleme cu minciuna, Fecioarele sunt cele mai bune la a minti. Ideea principala este ca de obicei unei Fecioare nu ii pasa suficient incat sa minta. Daca ai ruj pe dinti si te faci de ras, o Fecioara va fi prima care sa te faca atenta. In mintea sa, nu vede niciun motiv sa minta atunci cand adevarul te poate ajuta mai mult. Totusi, atunci cand spun o minciuna, Fecioarele au tendinta sa exagereze. Vor adauga prea multe detalii minciunii, pana o vor face evidenta.

Sagetator: Au tendinta de a divulga adevarul fara sa vrea

Cunoasteti acea persoana care isi acopera gura cu mana dupa ce a spus adevarul? Acea persoana este probabil un Sagetator. Ei sunt brutal de onesti si, fie ca spun o gluma mai personala, fie ca ii ia gura pe dinainte, nativii acestui semn de foc tind sa spuna adevarul mai des decat sa minta. Te poti baza mereu pe ei sa fie primele persoane care spun exact ceea ce toata lumea gandeste, doar sa nu aveti pretentia sa tina un secret prea mult.

Sursa articol: https://astrologie.acasa.ro/