TREI zodii predestinate sa traiasca o iubire desavarsita

1561

Gemeni Semnul tau dual se indragosteste repede, dar parca nu isi pierde niciodata complet capul in dragoste! Ramai o fire intelectuala, amatoare de conversatii fine chiar si in valtoarea pasiunii! Daca te-ai intrebat vreodata care este explicatia aparentei tale lipse de implicare, afla ca e vorba de amestecul astrelor: ele ti-au rezervat o singura iubire deplina, perfecta! Vei observa cum te vei transforma ca prin minune, inflorind in bratele partenerului potrivit. Vei redeveni romantic, plin de tandrete si dulceata si vei vedea cum el/ea te implineste din toate punctele de vedere. Renunta la disperare si priveste cu speranta viitorul tau amoros: daca nu ai gasit pana acum sufletul pereche, trebuie doar sa mai astepti, pentru ca astrele ti-au rezervat dragostea desavarsita!

Scorpion Pasional, exultand un magnetism care te transforma in amantul perfect, parca nu te descurci la fel de bine in pozitia de iubit/a. Desi esti o persoana loiala, cu multiple calitati, nu reusesti sa fii pe aceeasi lungime de unda cu tipii din viata ta sentimentala si ajungi negresit sa te confrunti cu tradari, minciuni si razbunari machiavelice, deoarece esti una dintre zodiile care nu stiu sa ierte si sa uite. Cu toate acestea, aparentul tau ghinion in dragoste are o semnificatie mai puternica, in comun acord cu misticismul de care dai adesea dovada: stelele ti-au rezervat rolul de protagonist al iubirii perfecte! Asa cum crezi in adancul sufletului tau, exista cineva care te va intelege perfect si care va sti sa te aprecieze pentru ceea ce esti, descatusandu-ti toate emotiile si purtandu-te in al noualea cer, acolo unde meriti sa te afli. Atentie, insa, relatia ta, spre deosebire de cazul Gemenilor, iti cere sa lupti pentru a completa darul astrelor!

Leu Leii traiesc intens, iubesc ca si cum ar fi ultima oara si le place sa fie vedetele in propria relatie, dar parca rareori se simt cu adevarat impliniti. Chiar daca sunt generosi si ofera tot in cuplu, nu sunt rasplatiti cu aceeasi moneda. Explicatia e simpla si iti va alina sufletul fierbinte, dar deznadajduit: tie ti-a fost scris in stele, inca de la nastere, sa traiesti acea iubire perfecta, iar experientele prin care treci acum sunt doar etape care sa te ajute sa atingi sublimul. Predestinat unui amor ideal, desavarsit, vei cunoaste acea fericire de rai, acel om langa care te vei simti complet. Vei lasa uitarii nevoia de a epata, de a fi in centrul atentiei, de a straluci, pentru ca acum vei avea parte de singura apreciere si admiratie de care ai nevoie. Asa cum esti obisnuit, sufletul tau pereche te va idolatriza, pur si simplu, dar si tu vei simti acelasi devotament nestins pentru el: este exact reteta iubirii predestinate!