PATRU zodii avantajate de intrarea Soarelui in LEU. Nativii care vor experimenta transformari la nivel profesional si spiritual.

106

Soarele a intra in Leu, iar acest eveniment va fi de neuitat pentru 4 zodii. Semnele zodiacale care isi schimba viata si care vor cunoaste o serie de transformari atat la nivel profesional, cat mai ales la nivel spiritual.

LEU

Nu este o surpriza ca principalul nativ favorizat de acest fenomen este chiar Leul. Are avantaje duble deoarece Soarele guverneaza aceasta zodie, iar astazi isi potenteaza fortele benefice aplecandu-se asupra ranilor nevindecate ale acestui nativ, ajutandu-l sa treaca peste toate neajunsurile si rezolvand conflicte mai ales de natura interioara.

FECIOARA

Fecioara continua sa fie protejata de astre, iar in sezonul leului va deschide ochii in privinta multor lucruri pe care nu le-a inteles pana acum. Acest nativ va face tot posibilul sa isi recladeasca increderea in sine si va reusi pentru ca va intalni oameni pe care ii merita in preajma.

TAUR

Taurul este avantajat de intrarea Soarelui in Leu la locul de munca. Poate initia sau castiga proiecte importante pe care este capabil sa le gestioneze de unul singur. Isi va surprinde nu doar sefii cu inspiratia si forta de munca de care da dovada, ci si colegii. Continua sa fie o sursa de inspiratie pentru cei din jur.

BERBEC

Zodie de foc, in general cu capsa pusa pe orice, Berbecul va reusi sa se mai potoleasca cat de cat, deoarece Soarele are capacitatea de a-l pune pe drumul corect. Va fi extrem de incantat sa vada ca anumite lucruri functioneaza cu si fara voia sa, cu si fara un efort epuizant. Berbecul castiga puncte importante la capitolul carisma.