TREI zodii puse in fața unor situații intense. PLUTO retrograd aduce 6 luni pline de provocări pentru acești nativi.

264

Dupa cum va spuneam AICI , din 27 aprilie 2021, il avem pe Pluto retrograd în Capricorn pana pe data de 7 octombrie 2021.

Pluto retrograd în Capricorn poate fi intens. Pluto este despre schimbare profundă, transformare, viața de apoi, gelozie și energie emoțională intensă. Efectele lui Pluto pot fi temătoare și pot cauza unele situații conflictuale deosebite.

Unele semne zodiacale vor fi mai tulburate și afectate de acest retrograd decât altele. Astfel, nativii din zodia Gemeni, Rac și Scorpion vor avea parte de provocări intense în timpul retrogradului lui Pluto.

GEMENI

Dacă ai crezut că poți scăpa de anumite lucruri sau situații, aceasta nu se întâmplă, dimpotrivă, vor ieși din nou la suprafață, mai intens. Astfel, retrogradul lui Pluto va juca un rol important pentru tine și te va afecta într-un mod foarte puternic, iar acest mod îți va schimba percepțiile și atitudinea.

Aceasta înseamnă că, începând cu sfârșitul lunii aprilie, și în următoarele șase luni, vei simți că fiecare secret pe care l-ai păstrat vreodată va fi expus, lăsându-te să te simți vulnerabil și în cele din urmă temător pentru unele evenimente mai nedorite.

În timp ce poți câștiga cu ușurință bani, îi poți pierde la fel de ușor, ceea ce va adăuga sentimentele tale ideea de a fi bombardat cu rezultate și vești proaste. În calitate de Gemeni, dorești ca lucrurile să funcționeze, aceasta înseamnă totul pentru tine, respectiv să ai un plan care să meargă așa cum ar trebui, doar pentru a vedea că Pluto acolo sus pe cer, pur și simplu nu te poate lăsa să o faci.

Pluto este mare în transformare, dar în același timp este și măreț în eliminarea acelei transformări, astfel încât să va fi dificil să poți anticipa în siguranță marile vise pe care le ai și să fii martor la prăbușirea infailibilă a acestora, în următoarele câteva luni.

Ceea ce vei vedea și experimenta cel mai mult, totuși, în acest sezon retrograd este faptul insidios că nu poți scăpa de aceleași trucuri pe care le-ai făcut odinioară. Ești atât de prins în rutina veche, că nu încerci să faci loc alteia noi. Trebuie să te obișnuiești cu schimbarea, dar și cu faptul că vei fi expus și chiar pus la zid pentru cine ești și în ce crezi, așa că, în perioada următoare trebuie să dai tot ce ai mai bun.

RAC

Când ești la fel de sensibil și plin de compasiune, poți ajunge să te cunoști pe tine însuți ca o țintă pentru persoanele care sunt la pândă și care se hrănesc energetic cu cei sensibili și plini de compasiune. Și ghici cine vine la cină în următoarele șase luni? Este bineînțeles Pluto, care și el își aduce povara și faptul că Pluto este aici,asta înseamnă că ești pe cale să fii testat și încercat.

În cazul în care ai crezut că relația ta este solidă ca o piatră, te poți gândi din nou, deoarece cea mai solidă dintre pietre, Pluto, este aici pentru a scutura lucrurile. Vei observa că partenerul tău te va provoca un pic prea des și probabil vei începe să te simți agitat și enervat de această testare constantă a răbdării.

Și tocmai când crezi că ai făcut în sfârșit unele progrese, energia plutoniană va reveni cu întăriri, aducându-te înapoi în locul nesiguranței și confuziei. Mai mult decât atât, ai grijă la tot ce înseamnă secrete. Dacă ascunzi ceva de partenerul tău, nu va rămâne ascuns și poate că ești cel care dezvăluie din greșeală ceea ce nu a fost niciodată menit să fie cunoscut de o altă persoană. Obișnuiește-te, lăsă ca acest gen de acțiune aspră și dificilă uneori să construiască o conștiință puternică în interiorul tău. Vei reuși, dar să te pregătești pentru câteva luni destul de expuse.

SCORPION

Deoarece nimeni de pe planeta Pământ nu te-a acuzat vreodată că ești deznădăjduit, acel sentiment tipic de intensitate va fi actualizat la maxim cu actualul retrograd al lui Pluto. Deși ești o persoană misterioasă, capabilă și inteligentă, ești și pe punctul de a fi înșelător, supărător și provocator. Următoarele șase luni te vor pune în situații dificile și este posibil ca de multe ori să nu știi cum să procedezi.

Experiența ta acumulată până în prezent te poate ajuta, dar încearcă să îți reimaginezi cum este să fii tu, dar cu o înțelepciune suplimentară, în caz contrar vei observa că vei fi o victimă și nu asta te caracterizează și nu te va caracteriza deloc nici în viitor, dacă ai încredere în tine și în forțele tale proprii.

Acesta este sezonul în care contează toate acțiunile. Astfel, ai greșit cu ceva anume, ai spus ceva ce nu trebuia, sau ai reacționat greșit față de cineva, aceste situații vor reveni. Dacă nu ai fost atent la ceva care avea nevoie disperată de atenția ta, ia măsuri acum, pentru că acest retrograd nu așteaptă pe nimeni, nici măcar pe sinele tău deseori superior. Alege să fii precaut și vigilent și nu lăsa nicio situație neterminată.

Sursa: ce-spun-astrele.ro