Femeile din zodiac si cele mai importante trasaturi ale lor

4713

Berbec
Femeilor din aceasta zodie le placa sa atraga atentia, sa fie remarcate, sunt un pic cam grabite, sunt sincere si se lasa conduse de instincte. Sunt inclinate sa-i inteleaga pe ceilalti inainte de a-i conduce, pentru ca le place sa conduca in orice relatie si sa ordone. Se ghideaza dupa o filosofie precum femeia poate conduce barbatul si, prin el, lumea. Au o senzualitate aparte pentru ca aceasta senzualitate o iau din forta sentimentelor, din franchetea cu care isi exprima dorintele. Femeile din zodia berbec sunt mame prietenoase si par a nu se lasa prinse niciodata pe picior gresit de copiii lor.

Taur
Femeile taur au trasaturi deosebite, frumos conturate, sunt feminine, calde, rezervate, fiind astfel imediat remarcate de barbati. Femeile taur plac de la prima vedere. Chipul le da de gol blandetea si bunatatea. Atuul lor forte este senzualitatea, stiind sa se imbrace astfel incat sa puna, modest, acest lucru in evidenta. Au gust, maniere si le place sa faca parte din societati elevate, dorindu-si sa aiba o viata lipsita de griji materiale. Prefera sa-si puna tinuta in evidenta cu putine bijuterii, dar scumpe. O femeie taur nu se lasa usor cucerita, stabilitatea relatiei, profunzimea sentimentelor si sustinerea lui financiara fiind motive de convingere pentru o relatie. Ca mama se descurca exceptional, fiind calda, ocrotitoare si practica.

Gemeni
Femeile din zodia gemeni au meeu un aer de copil, sunt mereu intr-o dispozitie buna, un pic alintate si cuceresc imediat simpatia oricarui barbat. Se adapateaza usor la orice conversatie, sarind rapid de la un subiect la altul, fiind mereu dinamica. Femeia Geaman este femeia-copil al carei portret a facut cariera in perioada romantica. Chiar daca este plina de idei si de initiativa, uneori poata lasa impresia de superficialitate. Femeia gemeni este foarte indemanatica in treburile casei, dovedind dexteritate si creativitate. In rolul de mama este perfecta, reuseste sa se apropie imediat de copii, coborandu-se la mintea lor, fiind pentru ei un tovaras egal.

Rac
Femeile din zodia rac sunt delicate, materne, parca facuta pentru viata de familie. Sunt femei foarte ambitioase, insa niciodata nu-si vor sacrifica familia pentru cariera. Adevarata lor implinire vine prin familie. Au o privire calde, curata, sincera, privire caruia un barbat ii rezista foarte greu. Chiar daca nu arata acest lucru, femeia rac este o femeie puternica care poate oferi sprijin, confort si siguranta partenerului prin devotamentul si interesul fata de persoana iubita. Este o mama si o sotie minunata.

Leu
Femeii din zodia leu ii place sa straluceasca prin frumusetea si vestimentatia deosebita. Si reuseste foarte bine acest lucru si in niciun caz fiind stridenta sau vulgara. Aparitia ei mereu frapeaza aerul pe care il degaja, prin forta personalitatii sale, prin felul in care isi fixeaza privirea spre ceilalti. Se poarta ca o regina. Sunt mai vanitoase decat barbatii acestei zodii, mai razbunatoare, mai dornice de a-si inlantui partenerul in jugul dragostei. Este o foarte buna mama dar exagereaza in a-si considera copii mai inzestrati decat pe alti copii si in a-i supraevalua. Treburile casnice nu o atrag foarte mult, dar cum vrea sa fie cea mai buna in toate, se va stradui si in acest domeniu sa-si demonstreze suprematia. Nu-i reuseste mereu, dar va continua sa creada contrariul.

Fecioara
Femeia din zodia fecioara se evidentiaza prin gratie si fragilitate. Au o feminitate si o delicatete aparte, care vine din interior. Au gesturi line, dar sigure. Tin foarte mult la ordine si la curatenie. Atrag mai greu atentia pentru ca sunt fiinte discrete, modeste, timide si rezervate. Unele fecioare pot fi foarte critice si gasesc imediat cusur altor persoane. Este foarte fixista si incapatanata. Ca mama este foarte grijulie cu tot ce inseamna camin, familie si mai ales copii. Poate fi exagerata in impunerea normelor de igiena, ordine, disciplina.

Balanta
Frumoasa, delicata, fina, cu un suras cuceritor, suceste imediat mintea unui barbat. Ochii expresivi, mari, privirea directa, dar aparent sovaitoare, o fac deosebit de interesanta. Cei mai temperamentali o vor gasi prea rasfatata si pretentioasa, dar nici ea nu va dori sa le para lor mai buna. Pentru ca genul ei este cu totul altul. O atrag barbatii gentili, inteligenti si rabdatori. Femeia balanta este cocheta si iubeste flirtul, pe care il considera aproape un joc, ce-i drept inteligent, de societate. Fermecatoare si eleganta in miscari, cu o aparenta fragilitate, inspira oricui dorinta de o proteja. Este exact ceea ce ea asteapta. Ca mama si sotie nu va pune niciodata accent pe treburile gospodaresti de care se achita fara prea mare tragere de inima.

Scorpion
Femeia din zodia scorpion nu este intotdeauna frumoasa insa atrage foarte tare prin aerul obraznic si magnetismul personal. Pentru scorpioance, iubirea reprezinta totul. Sunt atat de exigente la acest capitol incat li se poate sfarsi viata fara sa fi fost indragostite cu adevarat. Cand iubesc nu cunosc limite nici in a-si rasfata iubitul, dar nici in gelozie. Vor sa stie totul, sa simta totul, sa fie prezente total in mintea si inima lui. Dar nu poate fi gasita o femeie mai loiala si mai dispusa la scrificii. Este o fire razbunatoare si ii place sa chinuie atunci cand se simte jignita. Este o mama foarte posesiva, fara a-si rasfata copii cu delicateturi, si-i apara cu inversunare dar le cere sa se supuna controlului ei total. Atenta cu tot ce le trebuie, va sti sa faca sacrificii supraomenesti, daca va fi nevoie, pentru binele lor.

Sagetator
Oriunde merge, femeia sagetator isi impune prezenta. Are gesturi sigure si repezi, are un temperament energic si o atitudine plina de mandrie. In relatiile sociale este amicala, incalzeste pe toata lumea prin zambetul sincer, este abila in conversatie si cauta sa nu adopte o atitudine prea transanta in nici o problema. Doar daca ii sunt amenintate convingerile va deveni combativa. In dragoste oscileaza in privinta sentimentelor ei pentru ca nu se va putea decide niciodata daca sa aleaga un barbat cu virtuti sufletesti sau pe cel cu posibilitati financiare. Le doreste pe amandoua. Ca mama este jucausa si intelege foarte bine varstele copiilor. Are rabdare sa-i inteleaga si va prefera sa se joace si sa-i educe decat sa-i intretina.

Capricorn
La prima vedere, femeia capricorn este rigida si nu stie sa cocheteze. In realitate, este o femeie foarte senzuala, foarte romantica. Barbatii nu dau buzna sa cucereasca aceasta persoana cu un aspect auster, care nu doreste sa impresioneze prin vestimentatie. Ea va incerca sa iasa in evidenta, daca i se iveste un astfel de moment, prin tact, calm, rezerva, rezonabilitate, profesie, pozitie sociala. Nu va accepta un barbat in preajma decat daca il admira, daca se bucura de respect social. Isi asuma responsabilitatile, si este capabila sa duca si crucea celuilalt pe umerii sai, numai sa ajunga acolo unde si-a propus. Ca mama va fi la fel de ambitioasa si va urmari cu aceeai obstinatie realizarea copiilor sai.

Varsator
Femeile din zodia varsator sunt o aparitie interesanta, mai mult prin firea lor decat prin vestimentatie. Prefera stilul sport, fiind mai mereu pe graba. Prefera compania barbatilor nu din cochetarie, desi nu-i este straina, ci pentru ca inteligenta sa masculina are nevoie de o provocare pe masura. Daca nu ar fi isteata ar fi feminista. Prefera in schimb sa conduca prin barbatul ei. Nu-i este greu sa se indragosteasca de cineva pentru ca nu are un model, incerca sa-l cunoasca pe cel de langa ea asa cum este, ii lasa loc sa fie ce vrea el sa fie pentru ea. Ca mama este foarte aproape de copii ei. Stie sa-i inteleaga si se lasa ajutata de intuitie.

Pesti
Foarte des, femeile peste impresioneaza si atrag prin frumusete, prin trasaturi fine si delicate. Nu este o carierista. Insa i se poate intampla sa faca o frumoasa cariera daca imbratiseaza o meserie artistica. Femeia Pesti este femeia pentru care caminul este sfant. Isi doreste un barbat care poate sa aiba hrija de ea. Chiar daca nu este supergospodina, foarte energica sau priceputa, aceasta nativa va ramane o femeie de casa. Iubeste copii pentru ca si in fiinta ei se ascunde o fiinta vulnerabila.