Horoscop saptamanal 26 IULIE – 1 AUGUST. Să avem încredere în puterea Universului!

323

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec își continuă seria gândurilor legate de domeniul profesional, de această dată intens favorizată. Vor simți nevoia să facă o schimbare, să încerce o altă abordare, o altă direcție profesională. Poate este momentul să se oprească și să refacă niște planuri care, într-adevăr, să însemne nu doar schimbarea fizică a locului de muncă, ci și schimbarea atitudinii față de domeniul profesional. Decizia nu se va lua acum, dar responsabilizarea nativilor va începe. În plan sentimental se va accentua nevoia de a sta cu cei dragi, însă nu vor lipsi schimburile de replici și contradicțiile pe diferite teme. În weekend nevoia de socializare va fi mare, iar nativii vor căuta să se înconjoare de prieteni și să se dedice activităților distractive.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o perioadă de reevaluări vizavi de tot ce ține de sfera spiritualității și a concepțiilor de viață. Nativii care și-au învățat lecțiile vor simți aceste retrogradări ca fiindu-le benefice, chiar dacă vor fi testați. O călătorie se poate amâna sau începerea unor cursuri poate întâmpina obstacole. În plan financiar, lucrurile încep să se mai așeze și chiar se întrevăd sume de bani sosite pe neașteptate. Relația cu persoana iubită va fi pusă sub semnul întrebării, mai ales dacă la mijloc este vorba de o situație financiară precară. Atenție la tendința de suprasolicitare de la locul de muncă!

Citește și: HOROSCOP MAYAȘ: Află ce secrete ascunde zodia ta și ce daruri îți rezervă destinul!

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de teste la capitolul financiar și cei care nu știu să-și administreze finanțele s-ar putea alege cu portofelul gol. Discuții și acțiuni care vizează moștenirile, partajele se întrevăd în această perioadă. În plan sentimental, dincolo de tensiunile financiare care pot apărea în cuplu, se întrevăd escapade amoroase, aventuri care, însă, se află sub riscul de a ieși la suprafață, de a fi desconspirate. Cei singuri vor reuși să-și așeze gândurile și să dea o altă clasificare haosului din interior.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o săptămână bună la locul de muncă. Nativii vor fi eficienți și vor da randament, pentru mulți fiind o refulare aceasta sau un pansament pentru a depăși o situație care are legătură cu viața amoroasă. Relația de cuplu poate fi încercată și poate sta sub semnul întrebării, mai ales dacă lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme. Pe de altă parte, poate fi o săptămână de reîntoarcere la credință și la valorile morale, iar nativii își pot găsi aici o alinare. Se recomandă mai multă atenție la sănătate, sector, de asemenea, încercat în această perioadă. O sumă de bani poate sosi pe neașteptate și poate contribui la conturarea unor planuri poate chiar de vacanță.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor intra într-o perioadă de reevaluări legate de sectorul profesional, un sector destul de încercat, alături de cel al sănătății. În această perioadă ar trebui să-și refacă lista de priorități, să vadă în ce măsură le aduce satisfacție locul de muncă și cât de mare este impactul pe care acesta îl are asupra propriei sănătăți. Pentru unii nativi mai norocoși se anunță mărirea familiei și venirea pe lume a unui copil, însă cei care nu au o relație solidă pot cădea în latura extremă și pot da curs unor relații extraconjugale. În weekend există posibilitatea de a pleca într-o călătorie, însă se întrevede și o necesitate spirituală de a se apropia de Divinitate pentru a-și găsi liniștea.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot începe săptămâna cu vești bune din zona financiară și chiar își pot face planuri noi de vacanță și petrecere a timpului liber. Există gânduri și revizuiri ale atitudinii și există riscul de a se ajunge la despărțire în cuplurile care nu sunt bine sudate. În orice caz, lecțiile și testele nu vor lipsi, iar relația cu copiii este, de asemenea, vizată. Cei care lucrează în domeniul artistic pot simți o dorință interioară de a-și etala mai mult talentele. Se cere foarte multă responsabilitate în planul sănătății, deoarece exista o predispoziție către exagerare, dependență și vicii.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o perioadă de reanaliză în ceea ce privește relația cu membrii familiei, dar și situația unei locuințe, aspect care poate însemna de la  vânzarea și cumpărarea unei case și până la schimbarea domiciliului. Nativii ar trebui să-și schimbe abordarea față de rude, față de părinți, să fie mai îngăduitori și mai toleranți, cel puțin în această săptămână în care întoarcerea la rădăcini este primordială. Pe de altă parte, neliniștile interioare vor fi sufocate de grija pentru gospodărie, de altfel fiind mai degrabă vorba de o fugă față de gânduri și frământări. În weekend atmosfera se detensionează în familie și activitățile alături de cei dragi vor fi făcute cu mai mult entiziasm și mai multă plăcere.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion se vor preocupa de situația financiară. Este posibil ca din surse nesperate să le vină o sumă de bani, să recupereze o datorie, să primească o moștenire. Există posibilitatea de a relua niște cursuri sau intrați în posesia unor care să conducă la o schimbare de direcție profesională. Pe parte sentimentală, vor fi nativi înclinați să se întoarcă în trecut și să reia o veche relație, iar cei care reușesc să-și facă ordine în trăiri, în emoții și gânduri ar putea chiar cunoaște o persoană cu care să înceapă o nouă poveste de iubire.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător încep săptămâna făcându-și planuri de a pleca într-o călătorie. Dacă inițial relația cu cei din familie este ușor tensionată, totul se va dizolva către finele săptămânii. Vor exista reevaluări serioase legate de zona financiară, iar cei care sunt nemulțumiți de salariu se pot orienta către locuri de muncă mai bine plătite. Este momentul ca nativii să învețe să-și administreze cu mai multă responsabilitate finanțele. Pe de altă parte, această săptămână va fi favorabilă vindecării sufletești și întoarcerii către spiritualitate și Divinitate.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn vor traversa o etapă mai grea din viața lor. Aceștia vor fi zdruncinați în interior, vor avea parte de gânduri și frământări de natură să le pună la încercare credințe și principii de viață, iar stările contradictorii nu vor lipsi, fiind oglindite în toate sectoarele de viață. Li se cere multă înțelepciune, echilibru și răbdare. Pentru unii accentul va cădea pe zona profesională, pentru alții pe familie și pe partener și se vor contura discuții despre ceea ce simt, ceea ce-și doresc și ceea ce sunt dispuși să facă. Cei singuri pot risca și pot intra în relații care să le aducă mai multă suferință decât fericire și liniște. În weekend se conturează șanse de a intra în posesia unei sume de bani și chiar de a pleca într-o călătorie.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte gânduri mai profunde, nativii vor analiza și reanaliza tot ceea ce nu-i face fericiți și nu le aduce liniștea. O serie de secrete vechi, de familie poate, vor ieși la suprafață acum și pot răstălmăci multe dintre principiile nativilor. Este, de altfel, și un moment karmic, în care nativii vor fi puși față în față cu acțiunile lor trecute (chiar din vieți anterioare). Sunt sfătuiți să nu caute consolare în vicii și dependențe, ci să se întoarcă către credință, spiritualitate și Divinitate. Atenție la problemele cu legea!

Pești
Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări profesionale. Este posibil să se discute nu neapărat schimbarea locului de muncă, cât trecerea la alt nivel, avansarea într-o funcție, iar nativii ar trebui să analizeze foarte atent noile propuneri care vin spre ei. Se conturează o reanaliză la sânge a relației cu prietenii și persoanele din anturaj, iar nativii care simt că nu mai sunt reprezentați de grupul din care fac parte se vor îndepărta. Pe de altă parte, se cere mai multă diplomație în relația cu membrii familiei unde se conturează conflicte, discuții în contradictoriu. Preocupările care vizează locuința pot fi acum pe lista de priorități. Nativii singuri au șanse mari să înceapă o relație în această perioadă, ba mai mult am putea spune că sunt cei mai favorizați în plan sentimental din tot zodiacul. Cei care se află în relații pot reuși o mai bună apropiere de persoana iubită, o consolidare a relației de cuplu.