Inca doua saptamani de JUNO retrograd in SAGETATOR. Cum sunt influentate relatiile, in funcție de zodie?

437

Pe 12 aprilie 2021, Juno a devenit retrograd în Săgetător, unde isi va consolida pozitia pana pe 2 august 2021. Juno este un asteroid și poate fi foarte influent când vine vorba de RELATII. Inca doua saptamani de acum incolo, se va pune mult accent pe libertate în relații.

Când Juno devine retrograd, sunt evidențiate problemele ascunse intr-o relatie, inclusiv infidelitatea, luptele pentru putere, abuzul emoțional și chiar separarea. Juno retrograd oferă posibilitatea de a crește din lupte și provocări, de a întări o relație în acest proces sau de a recunoaște când o situație se pierde și de a găsi puterea de a merge mai departe.

Berbec

Relațiile, fie ele la locul de muncă, fie personale, vor experimenta o schimbare în această perioadă dacă simțiți că energia cardinală este oprimată.

Ești mai puțin înclinat să iei lucrurile la valoarea nominală și, dacă simți că ești nerespectat, vei vorbi si te vei impune. Astfel, sunt generate diverse conflicte. Amintiți-vă doar că fiecare conflict este conceput pentru a vă aduce într-un loc mai bun.

Taur

Gelozia și invidia sunt teme obișnuite pentru tauri în timpul acestei retrogradari, motiv pentru care aceștia trebuie să fie atenți și prundenți, întrucât pot ajunge la anumite situații tensionate în relație.

Dacă jocurile minții se desfășoară, acestea vor fi scoase la iveală. Va fi momentul să le înfrunți, dar cu calm și înțelegere. Aceasta este o perioada pozitiva pentru tine de a-ți construi aspirațiile și visele, astfel încât concentrarea asupra ambițiilor tale poate reduce intensitatea emoțională care vine odată cu această perioadă.

Gemeni

Acest Juno retrograd se află în Săgetător și, ca semn mutabil, gemenii il vor simți în mod deosebit.

Dacă simți că vocea ta este înăbușită în orice relație din viața ta, cu calm si rabdare vei găsi o modalitate de a-ți dezlănțui nemulțumirea. Este posibil să existe ulterior o îmbunătățire semnificativă în relații. A vorbi cu prietenii și cu cei de încredere în legătură cu sentimentele tale este o modalitate bună de a te scuti de disconfortul emoțional.

Rac

Aceasta este o perioadă de reflecție pentru voi și este posibil să ajungeți doar să vă îndepărtați de o relație care simtiti ca nu duce nicaieri.

Agățându-te de ceea ce nu-ți mai servește nu te favorizează nici pe tine, nici pe partener. În cele din urmă, renunțarea la ceea ce trebuie exclus din viata ta, deschide calea pentru ceva mai bun. În timpul acestui retrograd Juno, este important să te întrebi cât de mult te simți apreciat în relațiile tale.

Leu

Dacă vă simțiți nerespectat sau simțiți că cei din jur profită de voi în vreun fel, in aceasta perioada va veti ridica la suprafață si veți clarifica anumite situatii.

Te vei desprinde de o relație toxică dacă aceasta este predominantă în viața ta. Pot exista probleme din trecut care sunt aduse în prezent, care pot genera situații incomode. Confruntarea cu trecutul vă ajută să mergeți mai departe.

Fecioară

Dezacordurile cu privire la presiunile financiare sau materiale sunt extrem de posibile în timpul acestui retrograd.

Căsătoriile sau relațiile care se clatină sub greutatea presiunii fie vor fi terminate, fie vor avea succes, cu multă răbdare și înțelegere. Spațiul și timpul separat sunt necesare sub acest retrograd Juno, deoarece distanța poate face minuni pentru a ajuta la formarea de noi perspective și pentru a afla de ce aveți cu adevărat nevoie.

Balanta

Tei vei simți mai sensibil la minciunile reale sau percepute de tine în timpul acestui retrograd și dacă simți că partenerul tău nu te respectă sau te tratează cum nu se cuvine, este puțin probabil să ții gura închisă.

Preferați să evitați conflictul, dar această perioadă retrogradă vă încurajează să vorbiți. Separarea temporară poate duce la o stare permanentă sau la o relație mai puternică. Totuși, timpul necesar pentru a reflecta și a fi separat va determina ceea ce este cu adevărat cel mai bine pentru voi, astfel încât să puteți lua decizia corecta.

Scorpion

S-ar putea să vă trebuiască să decideți între două persoane, sau să alegeți între minte și inimă în relațiile voastre. Este probabil să fie un retrograd dificil pentru scorpioni, deoarece ispita este în jur și pot fi tentați să facă anumite lucruri sau să spună ceva ce nu trebuie.

Alege să rămâi concentrat și perseverent în legătură cu obiectivele tale pe termen lung, aspect care te poate ajuta în această perioadă.

Sagetator

Juno se întoarce retrograd în semnul tău și îl vei simți destul de puternic.

Dacă simți că libertatea îți este ingradita, vei alege să te ridici și să vorbești despre acest lucri… si practic despre orice te nemulțumește. Aceasta este o perioadă foarte intensă pentru voi și multe schimbări pot proveni din aceasta. Există potențialul de creștere extraordinară, dar, în același timp, este important să vă calculați acțiunile și să nu vă aruncati cu capul inainte.

Capricorn

S-ar putea să simți că nu ești tratat corespunzător în relație și, dacă așa este, este puțin probabil să iei măsuri drastice. Prin urmare, fii pregătit pentru orice conflicte s-ar naște, eventual la cele explozive și intense.

S-ar putea să te regăsești analizând resentimente, astfel încât scoaterea acestora la suprafață este crucială pentru tine, pentru ca resentimentele să nu se înnăbușească și să se intensifice. Aceste experiențe te vor face mai hotărât să reușești, așa că rezistă și ai încredere în tine.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător vor avea o perioadă în care se vor simți sufocați de reguli și limitări, pe care le vor considera ca fiind intolerabile.

Aspectele anterioare ale relațiilor pe care le-ai susținut, nu vor mai fi o opțiune. O relație poate ajunge la sfârșit și acest aspect este posibil să nu te bucure sau mulțumească. Cu toate acestea, trebuie să îți urmezi inima și să faci ceea ce simți că este corect.

Peşti

Acesta este un moment deosebit de profund pentru nativii din zodia Pești, care vor avea parte de anumite situații mai intense, peste care însă vor trece cu bine.

Toate relațiile din viața ta vor fi necesare să se desfășoare la un anumit nivel, pentru a-ți permite să-ți exprimi liber sinele autentic și adevărat. Cei care rezistă acestei schimbări vor suferi transformări dramatice. Acesta este un an spiritual pentru tine, așa că fii pregătit pentru schimbare.

Sursa: oranumcoupons.com , astrologyanswers.com