MERCUR în LEU. Un tranzit de bun augur, cu vești bune pentru majoritatea nativilor. Iată cum va fi afectată fiecare zodie.

288

Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 28 iulie 2021 si va sta aici pana pe 11 august 2021.

Leului îi place comunicarea directă, iar acest lucru se va vedea în timpul tranzitului planetei Mercur prin acest semn fierbinte. Dacă am avut ceva în minte dar nu am îndrăznit să spunem, până pe 11 august vom avea în sfârșit curajul să o facem. Trebuie să fim totuși precauți, pentru că Mercur este iute, iar Leul expresiv, așa că vorbele ar putea să fie pe măsură!

Mercur în Leu ne oferă ocazia să strălucim. Leul este unul dintre semnele cele mai amuzante și care ies puternic în evidență, așa că în următoarea perioadă ne putem aștepta la mai multe glume și bună dispoziție, la mai multă socializare. Vom ieși mai mult în evidență, vom fi mai personali și mai expresivi.

Efectele resimtite de zodii

Berbecii sunt predispuși la a se certa cu cei din jur din motive financiare. Depășesc anumite obstacole cu chiu, cu vai și sunt extrem de intransigenți când vine vorba de apărarea imaginii lor.

Taurii nu sunt nici ei cei mai calmi din lume. Vor fi puși în situații încordate. Tensiunea va fi la tot pasul.

Gemenii trebuie să aibă discuții serioase cu oamenii de care se înconjoară zi de zi. Unele lucruri nu mai pot fi trecute cu vederea.

Racii stau bine la toate capitolele. Trebuie doar să fie ceva mai atenți la cum se poziționează față de problemele celorlalți.

Leii sunt dispuși să ierte anumite greșeli făcute de prieteni sau rude. Sunt pe pace.

Fecioarele își stabilesc noi priorități și vor să facă o schimbare uriașă în viața lor. Nu este exclus să se mute în altă casă ori chiar în altă țară.

Balanțele poartă și ele discuții interesante prin care se lămuresc cu privire la viața lor sentimentală și deciziile pe care trebuie să le ia.

Scorpionii nu sunt cea mai bună companie. Fenomenul din 28 iulie îi pune în dificultate mai ales dacă sunt nevoiți să se adreseze publicului.

Săgetătorii au tot felul de regrete, însă încep să vadă și partea plină a paharului. Reușesc să realizeze că unele lucruri nu sunt chiar atât de tragice pe cât par.

Capricornii muncesc mult și sunt recompensați pentru eforturile pe care le depun. Intră în atenția celor din jur cu succesele lor.

Vărsătorii petrec de dimineața până seara. Sunt în formă maximă și profită din plin de efectele fenomenului din 28 iulie.

Peștii fac promisiuni și se implică în anumite activități prin care îi pot ajuta pe cei din jur. Devin extrem de săritori și de implicați pentru familie.

Sursa: fanatik.ro