Trei zodii de care sa te feresti de Revelion. Iti pot purta ghinion daca sunt langa tine

351

 

LEU:

Leii sunt persoane destul de ghinioniste si nu prea reusesc sa faca ce isi propun, si atunci cand reusesc, reusesc cu mari batai de cap. Cu toate acestea, de data aceasta, lucrurile stau diferit, nu ei vor fi cei ghinionisti, ci cei din jurul lor

Daca ai prieteni lei, ar fi mai bine sa stai departe de ei in noaptea dintre ani pentru ca nu cred ca isi doreste nimeni sa intre in noul an cu ghinion sau cu o stare de spirit proasta. Iti va strica dispozitia pentru ca este posibil sa verse bauturi pe tine sau sa spuna lucruri care sa te deranjeze.

PESTI:

La fel de mult ghinion vor purta si nativii din zodia pesti in noaptea de Revelion. Vor lasa o multime de urme in urma lor si vor crea multe probleme celor aflati langa ei.

Este mai bine daca iti vei vedea de treaba ta si nu vei sta aproape de un nativ in zodia pesti, mai ales la focul de artificii. Cel mai

probabil, poate petardele si artificiile vor veni in directia ta.

CAPRICORN:

Fruntasul acestei liste este nativul din zodia capricornului. Acestia vor fi foarte bolnaviciosi si in noaptea dintre ani vor stranuta si isi vor sufla nasul incontinuu.

Daca nu vrei sa te pricopsesti si tu cu o raceala la inceput de an, atunci stai cat mai departe de ei. Daca totusi nu poti sa-i eviti, este bine sa iti iei unele masuri de precautie.

Revelionul ar trebui sa fie despre distractie, nu despre stari de spirit neplacute sau despre divergente, asa ca fa tot ce iti sta in putinta sa te distrezi.