10 secrete ale zodiilor de pamant – TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

1253

Elementul Pamant patroneaza zodiile TAUR, fecioara si CAPRICORN. Toate aceste trei zodii sunt cunoscute pentru firea lor pragmatica, pentru seriozitate si loialitate.

Care sunt cele ZECE secrete ale semnelor de PAMANT?

Asa cum Pamantul este elementul primordial folosit la construirea lumii, asa si zodiile de pamant sunt constructorii horoscopului. Indiferent daca este vorba de un camin, o cariera sau un mediu propice cresterii copiiilor, Taurii, Fecioarele si Capricornii sunt genul de oameni pe care te poti baza la greu si care nu se sfiesc sa-si suflece manecile pentru a rezolva o problema.

Semnele de Pamant sunt concentrate pe munca, incapatanate si nu isi asuma riscuri mari. Daca nu exagereaza cu toate aceste trasaturi, mentalitatea lor orientata spre obiective poate impiedica pe oricine sa le traga in jos sau sa le distruga.

Zodiile de Pamant sunt extrem de capabile si inradacinate in realitate. La fel ca elementul care le guverneaza, ele sunt stabile si rezistente la orice provocare care le poate aparea in cale.

Nativii de Pamant sunt perseverenti si constanti in ceea ce fac. Asta inseamna, ca pe termen lung, relatia cu o persoana nascuta sub semnul zodiacal de pamant iti va asigura linistea si echilibrul de care ai nevoie.

Desi sunt zodii extraordinar de pragmatice, Pamantul poate sa fie de multe ori arid si greu de lucrat, daca nu este tot timpul ingrijit. Acest lucru se traduce si in comportamentul zodiilor de pamant. Daca nativii acestor zodii nu profita de calitatile lor innascute, atunci medalia isi va arata reversul, iar lucrurile vor fi foarte grele pentru ei.

Gandirea mereu foarte logica a zodiilor de Pamant este unanim apreciata, dar se poate intampla ca determinarea lor si felul concentrat in care se pun pe treaba sa-i faca sa rateze sentimentele celor din jur. Pot rani oameni dragi prin felul lor rece de a transa o situatie si pot uita de sentimentele altei persoane atunci cand ceva li se pare important.

Zodiile de Pamant sunt foarte rationale si bine organizate. De asemenea, acesti nativi dau dovada de multa seriozitate si deterinare, prin urmare vor face intotdeuna o impresie buna la locul de munca.

Cele trei semne zodiacale de Pamant niciodata nu vor abandona un proiect sau o relatie. Vor continua totul si vor ramane prietenosi pana la sfarsit. Sunt prietenii pe care te poti baza intotdeauna.

Nativii din Zodiile de pamant sunt extrem de artistici. Au o imaginatie foarte bogata si creativa si au standarde inalte de perfectiune. Nu isi doresc altceva decat ce e mai bun atunci cand vine vorba de munca, si aplica aceleasi standarde lor si celor din jurul lor.

Deoarece zodiile de pamant au un puternic sentiment de moralitate si au un set de valori si principii pe care le urmeaza, ele pot fi putin incapatanate. De asemenea, opun rezistenta la schimbari si le place sa ramana in zona lor de confort.